Menyeramkan! Penduduk Gempar ‘Pocong’ Muncul Di Simpang Tiga…jom saksikan!!

Menyeramkan! Penduduk Gempar ‘Pocong’ Muncul Di Simpang Tiga…jom saksikan!!

Loading...

Menyeramkan! Penduduk Gempar ‘Pocong’ Muncul Di Simpang Tiga…jom saksikan!!

Kisah menggemparkan ini penduduk temui pocong di simpang tiga… Masih ingat tak perkara yang berlaku di sekitar kawasan perumahan Taman Kota Jaya di Kota Tinggi ini? Perkara ini betul-betul mengejutkan penduduk di kawasan sana.

Banyak orang jumpa benda yang seolah-olah Pocong muncul di tepi jalan menyebabkan banyak orang berhenti dan tengok. Ada orang juga ingat benda tu ialah mayat yang dibungkas dan diletakkan di tepi jalan.

Anda boleh scroll ke bawah dan tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut.

Sudah tentu, orang mati yang membuat diri mereka nyata bertentangan dengan semua undang-undang alam akan sangat mengejutkan. Tetapi mengapa perlu menakutkan? Bukankah ada jawapan yang lain?

Sebagai contoh, “Sekarang ini penasaran, saya ingin melihat lebih dekat!” Mungkin ini, idea bahawa hantu menakutkan tidak begitu banyak untuk apa yang mereka adalah kerana sebab mereka telah kembali. Tanggapan berehat dalam kedamaian juga menarik.

Dalam pandangan agama banyak orang Jepun, imejnya adalah apabila orang mati, jiwa mereka pergi ke syurga di mana mereka mencapai Buddhahood.

Walau bagaimanapun, jika mereka masih mempunyai lampiran di dunia ini, mereka tidak boleh pergi ke syurga tetapi terpaksa berpindah ke sini. Bukan itu sahaja, tetapi lampiran ini biasanya dalam bentuk dendam terhadap mereka yang menyebabkan mereka mati di tempat pertama.

Apa-apa pun, jom saksikan video di bawah. Penduduk Gempar ‘Pocong’ Muncul Di Simpang Tiga…jom saksikan!!

Sila tonton video:

Isu Ditahan Polis, Ini Respon Uqasha Senrose Yang Mengejutkan

Jom Lihat Video Seterusnya Dibawah..

Menyeramkan! Penduduk Gempar ‘Pocong’ Muncul Di Simpang Tiga…jom saksikan!!

Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah isu ditahan polis, ini respon Uqasha Senrose! Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website.

Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info yang selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Seorang pelakon yang popular yang lebih dikenali sebagai Uqasha Senrose telah ditahan selepas pihak polis menemukan enam ‘aluminium foil’ yang mengandungi 53 biji pil Eramin 5 di dalam beg tangan milik Uqasha.

Menurut daripada sumber, dadah tersebut telah ditemukan setelah Uqasha di bawa pergi ke Balai Polis Taman Tun Dr Ismail di Kuala Lumpur selepas beliau terlibat dalam kemalangan jalan raya di Jalan Burhanuddin Helmi di Taman Tun Dr Ismail pada jam 11.45 pagi waktu kelmarin.

Namun begitu, semasa membuat ujian saringan awal air kencing yang dilakukan terhadap pelakon berkenaan adalah didapati negatif.

Namun, beliau kini telah ditahan di balai polis tersebut untuk membuat siasatan dengan lebih lanjut. Melalui laman media sosial Facebook tentang ‘Info Roadblock JPJ/POLIS’,sekeping gambar Uqasha dengan bersama kapsyen yang dipercayai mengenai laporan polis yang telah menjadi viral serta turut dikongsikan oleh netizen.

Semoga anda terhibur dengan video yang telah kami paparkan. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Jangan lupa untuk like page kami dan selamat menonton semua.
Sila tonton video:

 

 

Loading...