Gadis ini merancang untuk melarikan diri selepas mengisi minyak. Tapi kerana kebodohan kawannyatelah membuat dia ‘terbang tinggi’

Loading...

Nak tipu minyak, tengok apa yang berlaku seterusnya.. kan dah kena!

Kes ini berlaku di negara luar. Seorang gadis dari negara luar, bersama kawan dia pergi isi minyak kat Mt Warren Park Caltex pada bulan April. Kumpulan ini dikatakan sudah ada rancangan yang sempurna untuk curi minyak.

Dalam rakaman CCTV, boleh lihat gadis turun dari kereta dan isi minyak ke dalam kereta. Semasa menunggu minyak isi penuh, gadis nie sentiasa tengok sekeliling, tengok masa yang paling baik untuk larikan diri kononya.

Tetapi sebelum habis pam minyak, ada seorang pekerja tiba-tiba datang rasa cam nak tanya sesuatu jer. Tapi kawan dia dalam kereta terus rasa cemas dan tekan minyak cuba nak larikan diri.

Tapi dia lupa gadis tu masih belum habis isi minyak, kereta yang tiba-tiba bergerak dengan pantas buat gadis tu kena saluran pam dan “terbang tinggi” lepas tu jatuh ke atas lantai.

Curi minyak bukan sesuatu perkara yang baik. Kalau semua orang datang isi minyak secara percuma, pasti akan buat petrol minyak menanggung kerugian yang besar.

Kes ini adalah contoh yang tidak baik, dan boleh lihat dalam video tu, gadis tu terus kena balasan daripada tuhan. Jom sama-sama kita tonton video nie dan jangan lupa share ya

Sila tonton video:

Sumber : dharian/ceritaviralhq

Loading...