Auto Draft

Marahnya Janna Nick sampai Menjerit-jerit suruh suami Sheila Rusly diam ! Ini puncanya yang mengejutkan..

Loading...

Auto Draft

Selamat datang ke video informasi informasi ,hiburan ,isu semasa ,gaya hidup,dan lain lain,Jangan lupa klik like Fb fanpage kami dibawah,
,Layan Video

Di dalam sebuah van terdapat ramai orang,dalam van tersebut ada disini yang dapat kita kenali Janna Nick,Sheila Rusly dan Suami Sheila Rusly,apa yang kita dapat melihat mereka sedang bersembang sembang sambil bergurau senda,Janna Nick duduk besebelahan Sheila Rusly..

suami sheila Rusly dan pemandu mereka sedang menyakat Janna Nick,Beliau berkata kami ini ada yang kulit putih ada yang kulit hitam,hahaha

Lalu Janna Nick bersuara dengan nada yang tinggi kepada suami sheila Rusly ,berkata kata dan ketawa,beliau masih lagi menyakat Janna Nick,

Lalu Janna Nick jerit jerit suruh Suami Sheila Rusly diam,hahaha
Lantas itu Sheila Rusly peluk Janna Nick lalu berkata “Okey Sudah sudah”
Terus Janna Nick meminta maaf kepada Suami Sheila Rusly ..

ini ada lah cerita semata mata,untuk menghiburkan anda semua,jika anda ing menonton cerita yang menarik boleh dibawah pasti ada cerita yang lucu ,aneh ,semoga anda dapat menonton cerita ini sampai ke penghujungnya..
Anda juga boleh share di fb atau di mana laman sosial yang lain,

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.
Terima kasih kerana sudi menonton .sekian

Jangan lupa klik like fb fanpage kami dibawah
Sila tonton video:

Mengerikan.. Seorang laki laki berbulan madu dengan pontianak selama 7 hari..lihat apa yang terjadi memang mengerikan !!

Auto Draft

Mengerikan! Lelaki ni tak sangka pasangan nya ialah.. Seorang laki laki berbulan madu dengan pontianak selama 7 hari..lihat apa yang terjadi memang mengerikan!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut.

Sedikit info tentang bulan madu: Bulan madu adalah bercuti tradisional yang diambil oleh pengantin baru untuk merayakan perkahwinan mereka dengan keintiman dan pengasingan. Hari ini, bulan madu sering dirayakan di destinasi yang dianggap eksotik atau romantis.

Ini adalah tempoh ketika pasangan yang baru berkahwin berehat untuk berkongsi beberapa detik peribadi dan intim yang membantu menegakkan cinta dalam hubungan mereka.

Privasi ini pula dipercayai untuk memudahkan zon selesa ke arah hubungan fizikal, yang merupakan salah satu cara utama ikatan pada hari-hari awal perkahwinan. Istilah terawal untuk ini dalam bahasa Inggeris adalah hony moone, yang dicatatkan seawal tahun 1546.

Dalam budaya Barat, kebiasaan pasangan yang baru berkahwin bercuti bersama berasal dari awal abad ke-19 Great Britain. Pasangan kelas atas akan mengambil “lawatan pengantin”, kadang-kadang disertai oleh rakan atau keluarga, untuk melawat saudara-mara yang tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan.

Tapi hal yang pelik telah berlaku ke atas seorang lelaki yang sedang berbulan madu. Seorang laki laki berbulan madu dengan pontianak selama 7 hari..lihat apa yang terjadi memang mengerikan !! Jom saksikan video di bawah.
Sila tonton video:

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *