Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru 5 saat menyanyi semua penonton besorak.. Kalah artis ternama Mas Idayu

Loading...

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

pasti ramai yang meminati lagu Aku belum mandi Tak tun tuang yang baru baru ini telah famous di media sosial.orangnya yang kecil cute, cantik ni. iaitupenyanyi asalnya yang dikenali dengan nama manjanya iaitu Upiak. atau nama betulnya sylvia jadi mari lah kita sama sama menyaksikan upiak menyanyi lagu dandut.

mari kita sak sikan upiak isil iaitu penyanyi lagu, aku belum mandi tak tun tuang – tak tun tuang ini menyanyikan lagu dandut.ternyata suara upiak memang power apa lagi menyanyi lagu dandut. teriakan upiak isil memang mantap, hebat dan power.

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

upiak meru pakan penyanyi yg bru ter kenal diseb abkan lagu aku belum mandi tak tu n tuangnya juga tidak sega
n segan untuk mem coba untuk menyanyikan lagu dandut di atas pentas yan g mana terdapat ramai orang, atau lebih dikenali membuat pesembahan menyan yi sambil menari yang mana di hiasi d engan be berapa penari tambahan..

upiak juga mengunakan baju yg sangat cantik yang di warnai dengan warna biru berkelip kelip.

suara upiak semasa menyanyi sambil menari juga tidak semput, pad ahal jika kita ora ng biasa, b ukan saja menyanyi saja sudah semput apa lagi di ikuti dengdn menari?

jadi. marilah kita tengok vedio ini.
sila cari di bawah.

Sila tonton video:

Video..Sungguh merdu suara alunan zikir buat anak daripada Achey.

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

Alhamdullilah.. Sedap suara zikir apaknya.. begitulah pujian netizen buat Pelawak terkenal, Achey.

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

Achey juga terkenal dengan suara nya yang halus merdu, dan lagu yang masih trending sehingga kini iaitu Yang Terindah. Kali ini Achey tujukan khas buat anak yang bernama Tiara Zinnirah..

Sungguh comel, semoga menjadi insan solehah di hari kelak..

Kata-kata pujian netizen buat Tiara..

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

Video :

Adeiiii kita pun rasa nak tertidur gakkkk….

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

macam achey ke…

Fuhh power gila suara awek ni bila menyanyi lagu dandut! Baru Kalah artis ternama Mas Idayu

Sumber : acheykintangkintung

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *